Incepe o afacere cu o evaluare de risc

Antreprenorii sunt din ce in ce mai prevazatori, cel putin cand vine vorba de strategiile de marketing, insa penru un success rasunator, nu este suficient. Odata cu angajarile, antreprenorii intampina alte probleme, cel putin la fe lde serioase ca si succesul personal.

001-3-2In special in cazul companiilor mari, sau care desfasoara activitati cu potential pericuols pentru integritatea fizca sau psihica a angajatului, este necesar un proces de evaluare a riscului.

Ce este acesta, mai exact? Este un test care trebuie desfasurat, pentru a putea evalua riscurile la care se supune angajatul in timpul orelor de serviciu. Spre exemplu, un alpinist utilitar va avea ca si risc major caderea de la inaltime. Astfel, angajatorul trebuie sa se asigure ca isi ia orice precautie necesara pentru ca acest accident sa nu aiba loc niciodata.

O evaluare de risc, insa, oricat de evidenta ar fi, trebuie efectuata de un agent, care poate identifica si riscuri mai putin vizibile, dar la fel de periculoase. De aceea, exista agenti de evaluare de risc in campul muncii care va pot alcatui un portofoliu detaliat cu toate riscurile la care sunt supusi angajatii dumneavoastra, si impreuna sa pueti crea un pachet de asigurari care sa previna orice accident de munca.

Retineti ca este foarte important sa aveti o astfel de evaluare, pentru ca activitatea firmei dumneavoastra sa se desfasoare intr-o maniera cat mai sigura. Este important sa luati toate precautiile posibile, pentru a nu intampina probleme legate de accidentele de munca, care pot fi pedepsite chiar si cu pedespe privative de libertate. Nu riscati, faceti o evaluare de risc cu agenti din domeniu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *